CNC jyrsintä kokeneelta ammattilaiselta

Olemme alihankintakoneistuksen ammattilaisia ja palvelemme monipuolisesti valmistavan teollisuuden yrityksiä. Työstämme teräksiä, alumiinia, pronssia, messinkiä ja muovia. Meillä on 13 modernia CNC-työstökeskusta ja sorvia, joilla valmistamme tehokkaasti pieniä ja keskisuuria sarjoja.

Käytämme työstömenetelminä muun muassa CNC-jyrsintää ja CNC–sorvausta. Toimipisteemme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen – ja myös kansainvälisesti.

CNC-jyrsintä osana koneistusta

CNC-jyrsintä on materiaalia lastuavasti poistava menetelmä. Voimme toteuttaa koneistusosille CNC-jyrsintää monipuolisilla työstökeskuksillamme. Meillä ei ole erillisiä CNC-jyrsimiä, joten emme tuota erikseen jyrsintäpalvelua. Voimme kuitenkin toteuttaa kappaleisiin jyrsintää muun CNC-koneistuksen yhteydessä.

Työstettävät kappale- ja sarjakoot

Koneistamme pieniä ja keskisuuria sarjoja, jotka ovat minimissään noin 10 kappaletta ja suurimmillaan 500-1000 kappaletta. Emme toteuta osia hienomekaniikan tarpeisiin. Pienimmät työstämämme kappaleet ovat peukalon päätä suurempia eli painavat yleensä noin 50-100 g. Suurimmat kappaleet ovat puolestaan 50-100 kg riippuen kappaleen muodosta.

Työstämme CNC-jyrsinnän ja CNC–sorvauksen avulla teräksiä, messinkiä, pronssia, alumiinia ja muovia. Voimme tehdä metallin jyrsintää ja valmistaa esimerkiksi erilaisia metalliosia, kuten pultteja ja holkkeja sekä laippoja ja hydrauliikkapattereita.

Tarjouksesta toimitukseen nopeasti ja joustavasti

  • Yhteydenotto/ tarjouspyyntö
  • Asiakas toimittaa kuvat, sarjakoot ja muut tiedot 
  • Hinnoittelu ja sopimuksen teko, mikäli kyseessä on yksittäinen projekti 
  • CNC-jyrsintä osana muuta koneistusta 
  • Mahdolliset pintakäsittelyt (maalaus, sinkitys ym.) kumppaniyrityksen kautta 
  • Toimitusaika keskimäärin 4 –5 viikkoa kappaleiden vaativuudesta ja eräkoosta riippuen 

Yksittäinen sarja tai sopimusvalmistus

Tarjoamme asiakkaillemme yksittäisten sarjojen valmistusta sekä jatkuvaa sopimusvalmistusta. Varastoimme tarvittaessa sopimusasikkaidemme osia lämpimässä ja kuivassa varastossamme määrittelyn mukaisesti suojattuna tai pakattuna.

Myös yksittäisten sarjojen CNC-koneistus (CNC-jyrsintä ja CNC–sorvaus) onnistuu meiltä erittäin kustannustehokkaasti. Sarjat ovat yleensä pieniä tai keskisuuria. Tilanteen mukaan voimme toteuttaa myös yksittäisiä kappaleita.

Meidän kauttamme saat kätevästi myös kappaleiden jälkikäsittelyt. Kumppaniverkostomme voi esimerkiksi maalata, pinnoittaa tai sähkösinkitä osat.

Pyydä tarjous joustavalta ammattilaiselta

Mepratuote on kokenut ammattilainen teollisuuden alihankintakoneistuksessa. Palvelemme ennen kaikkea valmistavan teollisuuden yrityksiä, mutta myös kaikkia muita tahoja, jotka tarvitsevat koneistettuja osia. Meillä on ammattitaitoinen ja tiivis yhteisö, jonka on helppo mukautua asiakkaan tarpeisiin ja aikatauluihin.

Takaamme asiakkaillemme CNC-jyrsinnässä ja muussa koneistuksessa aina pitävät toimitusajat. Monet sopimusvalmistusasiakkaamme seuraavat toimitusaikojamme ja niiden pitävyys on ollut peräti 95-100 prosenttia. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!