CNC koneistus: nopea, joustava ja luotettava

CNC koneistus

CNC koneistuksemme tarjoaa nykyaikaiset koneistusratkaisut monimutkaisten osien valmistukseen tarkasti ja nopeasti. Osien valmistuksessa voidaan käyttää monia työvaiheita ja työkaluja nopeasti ja tehokkaasti.

Mepra Koneistus tarjoaa huippuluokan teknologisia ratkaisuja ja on kustannustehokas menetelmä työstettävien pienten, keskisuurten ja suurten sarjojen valmistuksessa.

CNC koneistettavien kappaleiden työstöohjelmoinnissa käytämme apuna CAD/CAM-ohjelmistoja kuten MasterCamia

CNC koneistus valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Teemme CNC koneistusta alihankintana valmistavan teollisuuden suurille ja keskisuurille yrityksille. Koneistamme pieniä ja keskisuuria sarjoja esimerkiksi alumiinista ja teräksestä.

Toimimme Turussa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen ja kansainvälisesti. Meidät tunnetaan joustavasta toiminnasta, laadukkaista tuotteista ja luotettavista toimitusajoista.

Toteutamme sopimusvalmistusta, aarporausta, alumiinin koneistusta sekä yksittäisiä koneistusprojekteja. Lähetä meille kuvat koneistettavista kappaleista, niin saat tarjouksen!

Koneistettavat kappale- ja sarjakoot

  • CNC koneistettavat materiaalit: teräkset, messinki, pronssi, alumiini, muovi
  • Kappaleen koko: pienimmät osat 50-100 g, suurimmat 50-100 kg riippuen kappaleen muodosta
  • Työstökeskusten maksimimitat: 1450×750 mm, korkeus noin 550 mm
  • Sarjakoko: pienet ja keskisuuret sarjat, yleensä 10-500 kpl

Esimerkkejä koneistettavista osista: metalliosat, kuten holkit ja liittimet, hydrauliikkapatterit, laipat ym.

CNC koneistus pienosille - ota yhteyttä Mepratuote Oy
CNC koneistus liittimet ja hydrauliikkablokit - ota yhteyttä Mepratuote Oy
CNC koneistus alumiini

Modernit CNC-työstökeskukset

CNC koneistusta 5 -akselinen Meillä on käytössämme modernit ja huolletut CNC-työstökeskukset ja konekantaamme uusimme säännöllisesti. Pidämme huolta koneidemme kunnosta huoltosuunnitelman mukaan ja näin varmistamme katkeamattoman tuotannon ja mittatarkat ja laadukkaat tuotteet teollisuuden tarpeisiin.

CNC-sorveja on useita, järeämpien kappaleiden koneistukseen käytössämme on pystykaraisia CNC sorveja. Työstökeskukset ovat 3-5 -akselisia, joten pystymme toteuttamaan myös suurempia ja vaativan muotoisia kappaleita. Meiltä onnistuu myös aarporaus. Lisäksi käytössämme on muutama manuaalisorvi yksittäiskappaleiden valmistusta varten.

Tarjouksesta toimitukseen nopeasti ja joustavasti

  • Ota yhteyttä soittamalla 02 275 0111, sähköpostilla info@mepra-koneistus.fi tai yhteydenottolomakkeella
  • Toimita meille kuvat, sarjakoot ja muut tiedot
  • Tarjouslaskenta ja sopimuksen teko
  • Aikataulujen sopiminen ja sopimusvalmistuksessa mm. tuotantoerien ja toimitusaikojen määritteleminen
  • Mahdolliset pintakäsittelyt (maalaus, sinkitys, lämpökäsittelyt ym.) kumppaniyrityksen kautta
  • Toimitusaika keskimäärin 3 –5 viikkoa kappaleiden vaativuudesta ja eräkoosta riippuen

Yksittäiset sarjat tai sopimusvalmistus

Tuotamme asiakkaillemme CNC koneistusta sopimusvalmistuksena, mutta toteutamme myös yksittäisiä projekteja. Käymme asiakkaan kanssa tarkkaan läpi aikataulut, erät, sarjakoot ja muut sopimustekniset seikat, jotta yhteistyö sujuu saumattomasti ja asiakkaan aikataulujen mukaan. Meille Mepra Koneistuksessa on tärkeää, että työmme valmistuvat sovitussa aikataulussa.

CNC koneistukset Panostamme täsmällisyyteen ja laadukkaaseen CNC koneistukseen, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Varastoimme tarvittaessa sopimusasiakkaille valmistettuja osia lämpimissä varastotilaoissamme määrittelyjen mukaisesti suojattuna.

Sarjat voivat olla pieniä tai keskisuuria. Ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme kautta saamme kaikki osat toimitettua myös valmiiksi jälkikäsiteltyinä. Osat voidaan esimerkiksi maalata, lämpökäsitellä tai sähkösinkitä.

CNC koneistus eri materiaaleista - ota yhteyttä Mepratuote Oy
CNC koneistus teollisuudelle pienet ja keskisuuret sarjat - ota yhteyttä Mepratuote Oy
Lämpökäsitellyt hiottavat tapit

Miksi valita CNC koneistuskumppaniksi Mepratuote Oy

Joustava ja nopea: Meillä keskustelet aina tuttujen tekijöiden kanssa. Pystymme toimimaan nopeasti ja tehokkaasti, sillä olemme tiivis ammattilaisten joukko ilman turhia väliportaita. Kun tieto kulkee, aikaa ei kulu turhaan asioiden selvittämiseen. Pystymme räätälöimään palvelua ja mukautumaan joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin ja tilanteisiin.

Luotettava kumppani: Takaamme asiakkaillemme, että koneistusosat toimitetaan sopimuksen mukaisesti oikeaan aikaan, oikealla hinnalla ja laadulla.

Myös monet sopimusasiakkaamme seuraavat toimitusvarmuuttamme, joka on ollut peräti 95-100 prosenttia ja reklamaatioiden määrä on erittäin pieni. Tällä on erittäin suuri merkitys asiakkaillemme.

Korkea laatu: Mepra Koneistuksen vahvuus on alan pitkä kokemus. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa tuotteidemme korkeasta laadusta. Reklamaatioiden määrä on erittäin vähäinen ja näissäkin tapauksissa olemme pystyneet reagoimaan korjaaviin toimenpitein erittäin nopeasti. Tarjoamme tarkkaa laatua, tehokkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin.

Ota yhteyttä CNC koneistuksesta

Haluatko tietää enemmän CNC koneistus -palveluistamme tai olisitko kiinnostunut yhteistyöstä ? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja löydetään juuri teidän yritykselle sopiva ratkaisu.

Tutustu myös  CNC sorvaus | CNC jyrsintä