CNC koneistus valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Tarjoamme CNC-koneistusta alihankintana valmistavan teollisuuden yrityksille. Koneistamme pieniä ja keskisuuria sarjoja esimerkiksi alumiinista ja teräksestä. Toimimme Turussa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen ja myös kansainvälisesti. Meidät tunnetaan joustavasta toiminnasta, laadukkaista tuotteista ja luotettavista toimitusajoista.

Toteutamme sopimusvalmistusta sekä yksittäisiä koneistusprojekteja. Lähetä meille kuvat koneistettavista kappaleista, niin saat tarjouksen!

Koneistettavat kappale- ja sarjakoot

  • CNC-koneistettavat materiaalit: teräkset, messinki, pronssi, alumiini, muovi
  • Kappaleen koko: pienimmät osat 50-100 g, suurimmat 50-100 kg riippuen kappaleen muodosta
  • Työstökeskusten maksimimitat: 1450×750 mm, korkeus noin 550 mm
  • Sarjakoko: pienet ja keskisuuret sarjat, 10-500 kpl (max. 1000 kpl)

Esimerkkejä koneistettavista osista: metalliosat, kuten holkit ja liittimet, hydrauliikkapatterit, laipat ym.

Modernit CNC-työstökeskukset

Ohjelmoimme CNC-työstökeskukset mm. MasterCamia hyödyntäen ja näin valmistamme mittatarkkoja osia kustannustehokkaasti teollisuuden tarpeisiin.

Meillä on käytössämme modernit, automatisoidut CNC-työstökeskukset. CNC-sorvit ovat pystykaraisia ja 3 – 5-akselisia työstökeskuksia, joten pystymme toteuttamaan myös suuria ja vaativan muotoisia kappaleita. Meiltä onnistuu myös aarporaus. Lisäksi hallistamme löytyy muutama manuaalisorvi yksittäiskappaleiden valmistusta varten.

Tarjouksesta toimitukseen nopeasti ja joustavasti

  •  Yhteydenotto soittamalla, sähköpostilla tai verkkosivujen kautta
  • Asiakas toimittaa kuvat, sarjakoot ja muut tiedot
  • Hinnoittelu ja sopimuksen teko, mikäli kyseessä on yksittäinen projekti
  • Aikataulujen sopiminen, mikäli kyseessä on sopimusvalmistus
  • Mahdolliset pintakäsittelyt (maalaus, sinkitys ym.) kumppaniyrityksen kautta
  • Toimitusaika keskimäärin 4 –5 viikkoa kappaleiden vaativuudesta ja eräkoosta riippuen

Yksittäinen sarja tai sopimusvalmistus

Tuotamme asiakkaillemme CNC-koneistusta sopimusvalmistuksena, mutta toteutamme myös yksittäisiä projekteja. Asiakkaan kanssa käymme tarkkaan läpi aikataulut, erät, sarjakoot ja muut sopimustekniset seikat, jotta yhteistyö sujuu saumattomasti ja asiakkaan aikataulujen mukaan. Varastoimme tarvittaessa asiakkaan teettämiä osia lämpimässä ja kuivassa varastossamme määrittelyn mukaisesti suojattuna.

Sarjat voivat olla pieniä tai keskisuuria. Tarpeen mukaan teemme myös yksittäisiä kappaleita. Ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme kautta saamme kaikki osat toimitettua myös valmiiksi jälkikäsiteltyinä. Osat voidaan esimerkiksi maalata, pinnoittaa tai sähkösinkitä.

Miksi CNC-koneistus Mepratuotteelta?

Pienen talon ketteryys: Meillä keskustelet aina tuttujen tekijöiden kanssa. Pystymme toimimaan nopeasti ja tehokkaasti, sillä olemme tiivis ammattilaisten joukko ilman turhia väliportaita. Kun tieto kulkee, aikaa ei kulu turhaan asioiden selvittämiseen. Pystymme mukautumaan ketterästi asiakkaidemme tarpeisiin.

Toimitusvarmuus: Me takaamme asiakkaillemme CNC-koneistuksessa aina pitävät toimitusajat. Monet sopimusvalmistusasiakkaamme seuraavat toimitusaikojamme ja niiden pitävyys on ollut peräti 95-100 prosenttia. Tällä on erittäin suuri merkitys asiakkaillemme.

Korkea laatu: Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa tuotteidemme korkeasta laadusta. Reklamaatioiden määrä on erittäin vähäinen ja näissäkin tapauksissa olemme pystyneet reagoimaan erittäin nopeasti. Tarjoamme tarkkaa laatua, mutta tehokkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin.

Tutustu myös  CNC sorvaus | CNC jyrsintä