CNC KONEISTUS – NOPEA, JOUSTAVA JA LUOTETTAVA

CNC koneistuksen työstöprosessi mahdollistaa monimutkaisten osien valmistuksen tarkasti ja nopeasti. Työstettävän osien  valmistuksessa voidaan käyttää monia työvaiheita ja työkaluja nopeasti ja tehokkaasti.

CNC koneistus sisältää erilaisia työstöteknologioita, joilla käsiteltäviä osia voidaan jalostaa eri materiaaleista. Menetelmä on kätevä ja monipuolinen työkalu, jolla on myös huomattava tuotantokapasiteetti. CNC-koneistus tarjoaa huippuluokan teknologisia ratkaisuja ja on nopea ja kustannustehokas menetelmä työstettävien pienten, keskisuurten ja suurten sarjojen valmistuksessa.

CNC koneistus valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Teemme CNC-koneistusta alihankintana valmistavan teollisuuden suurille ja keskisuurille yrityksille. Koneistamme pieniä ja keskisuuria sarjoja esimerkiksi alumiinista ja teräksestä. Työ edellyttää meiltä osaamista ja luotettavuutta, jotta asiakkaan tuotanto voi jatkua häiriöttömästi ja tehokkaasti.

Toimimme Turussa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen ja kansainvälisesti. Meidät tunnetaan joustavasta toiminnasta, laadukkaista tuotteista ja luotettavista toimitusajoista.

Toteutamme sopimusvalmistusta, aarporausta,  alumiinin koneistusta sekä yksittäisiä koneistusprojekteja. Lähetä meille kuvat koneistettavista kappaleista, niin saat tarjouksen!

Koneistettavat kappale- ja sarjakoot

  • CNC-koneistettavat materiaalit: teräkset, messinki, pronssi, alumiini, muovi
  • Kappaleen koko: pienimmät osat 50-100 g, suurimmat 50-100 kg riippuen kappaleen muodosta
  • Työstökeskusten maksimimitat: 1450×750 mm, korkeus noin 550 mm
  • Sarjakoko: pienet ja keskisuuret sarjat, 10-500 kpl (max. 1000 kpl)

Esimerkkejä koneistettavista osista: metalliosat, kuten holkit ja liittimet, hydrauliikkapatterit, laipat ym.

Modernit CNC-työstökeskukset

Ohjelmoimme CNC-työstökeskukset mm. MasterCamia hyödyntäen ja näin valmistamme mittatarkkoja osia kustannustehokkaasti teollisuuden tarpeisiin.

Meillä on käytössämme modernit, automatisoidut CNC-työstökeskukset. CNC-sorvit ovat pystykaraisia ja 3 – 5-akselisia työstökeskuksia, joten pystymme toteuttamaan myös suuria ja vaativan muotoisia kappaleita. Meiltä onnistuu myös aarporaus. Lisäksi hallistamme löytyy muutama manuaalisorvi yksittäiskappaleiden valmistusta varten.

Tarjouksesta toimitukseen nopeasti ja joustavasti

  • Yhteydenotto soittamalla 02 275 0111, sähköpostilla info@mepra-koneistus.fi tai yhteydenottolomakkeella
  • Asiakas toimittaa kuvat, sarjakoot ja muut tiedot
  • Hinnoittelu ja sopimuksen teko
  • Aikataulujen sopiminen ja sopimusvalmistuksessa tuotantoerien ja toimitusaikojen määritteleminen
  • Mahdolliset pintakäsittelyt (maalaus, sinkitys ym.) kumppaniyrityksen kautta
  • Toimitusaika keskimäärin 4 –5 viikkoa kappaleiden vaativuudesta ja eräkoosta riippuen

Yksittäinen sarja tai sopimusvalmistus

Tuotamme asiakkaillemme CNC-koneistusta sopimusvalmistuksena, mutta toteutamme myös yksittäisiä projekteja. Käymme asiakkaan kanssa tarkkaan läpi aikataulut, erät, sarjakoot ja muut sopimustekniset seikat, jotta yhteistyö sujuu saumattomasti ja asiakkaan aikataulujen mukaan. Meille Mepra Koneistuksessa on tärkeää, että työmme valmistuvat sovitussa aikataulussa.

Panostamme erityisesti täsmällisyyteen ja laadukkaaseen CNC koneistukseen, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Varastoimme tarvittaessa asiakkaan teettämiä osia lämpimässä ja kuivassa varastossamme määrittelyjen mukaisesti suojattuna.

Sarjat voivat olla pieniä tai keskisuuria. Tarpeen mukaan teemme myös yksittäisiä kappaleita. Ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme kautta saamme kaikki osat toimitettua myös valmiiksi jälkikäsiteltyinä. Osat voidaan esimerkiksi maalata, pinnoittaa tai sähkösinkitä.

Miksi CNC-koneistus Mepratuotteelta?

Pienen talon ketteryys: Meillä keskustelet aina tuttujen tekijöiden kanssa. Pystymme toimimaan nopeasti ja tehokkaasti, sillä olemme tiivis ammattilaisten joukko ilman turhia väliportaita. Kun tieto kulkee, aikaa ei kulu turhaan asioiden selvittämiseen. Pystymme räätälöimään palvelua ja mukautumaan joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin ja tilanteisiin.

Toimitusvarmuus: Me takaamme asiakkaillemme CNC-koneistuksessa aina pitävät toimitusajat. Monet sopimusvalmistusasiakkaamme seuraavat toimitusaikojamme ja niiden pitävyys on ollut peräti 95-100 prosenttia. Tällä on erittäin suuri merkitys asiakkaillemme.

Korkea laatu: Mepra Koneistuksen vahvuus on alan pitkä kokemus. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa tuotteidemme korkeasta laadusta. Reklamaatioiden määrä on erittäin vähäinen ja näissäkin tapauksissa olemme pystyneet reagoimaan erittäin nopeasti. Tarjoamme tarkkaa laatua, mutta tehokkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän CNC koneistus -palveluistamme tai olisitko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja löydetään juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Tutustu myös  CNC sorvaus | CNC jyrsintä