CNC SORVAUS

CNC-sorvimme ovat nykyaikaisia sorvauskeskuksia, joilla voidaan valmistaa tarkasti muotoiltuja monimutkaisia kappaleita. Säännöllisesti huolletuilla CNC sorveillamme saavutetaan toistuvasti korkea laatu ja tarkkuus.

CNC sorvaus on erittäin tarkka ja nopea menetelmä, joka mahdollistaa myös laajan valikoiman eri työvälineitä ja materiaaleja. CNC sorvaus soveltuu erityisesti sylinterimäisten osien valmistukseen. Suurten koneistettavien kappaleiden, esimerkiksi runkoholkkien ja laippojen valmistukseen käytössämme on kolme tulevaa pystykaraista CNC sorvia.

CNC sorvaus aina aikataulussa

Meiltä valmistuu korkealaatuinen ja tarkka CNC sorvaus aina sovitussa aikataulussa. Toimitusvarmuutemme on tilastojen mukaan 95-100 %. Saamme asiakkailtamme kiitosta myös siitä, että olemme tehokas ja ketterä toimija, jossa on tutut tekijät, hyvä tiedonkulku ja korkea laatu. Jos siis etsit luotettavaa ja mutkatonta kumppania CNC-koneistukseen, ota meihin yhteyttä.

Toimimme Turussa, mutta palvelemme valmistavan teollisuuden yrityksiä ympäri Suomen ja kansainvälisesti. Meiltä saat sekä sopimusvalmistusta että yksittäisiä sarjoja.

Sorvattavat materiaalit

Työstämme eri teräslaatuja, alumiineja ja muoveja. Sorvaamme myös karkaistuja osia. Karkaistut kappaleet on mahdollista viimeistellä myös hiomalla, mutta erityisesti suurten sarjojen kohdalla on tehokkaampaa työstää kappale sorvaamalla kuin hiomalla.

Miksi CNC sorvaus Mepratuotteelta?

Pienen talon ketteryys: Kokenut henkilökuntamme toimii tehokkaasti, ilman turhia väliportaita. Tieto kulkee sujuvasti asiakkaiden ja tekijöiden välillä. Pystymme mukautumaan asiakkaan tarpeisiin joustavasti.

Toimitusvarmuus: Takaamme asiakkaillemme CNC sorvauksessa ja muussa koneistuksessa aina pitävät toimitusajat. Monet sopimusvalmistusasiakkaamme seuraavat toimitusaikojamme ja niiden pitävyys on ollut peräti 95-100 %.

Korkea laatu: Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta ja korkealaatuiset tuotteet. Reklamaatioiden määrä on erittäin vähäinen. Toimitamme metallin sorvausta ja mittatarkkoja osia kustannustehokkaasti esimerkiksi metalliteollisuuden tarpeisiin.

Sorvattavat kappale- ja sarjakoot

  • Sorvattavat materiaalit: teräkset, messinki, pronssi, alumiini, muovi
  • Kappaleen koko: pienimmät osat 50-100 g, suurimmat 50-100 kg (riippuen kappaleen muodosta)
  • Maksimikoot: Ø800 mm/ Z=750 mm ja Ø780 mm/ Z=1200 mm. NC sorvauksessa maksimi Ø 660 mm ja pituus 2000 mm.
  • Sarjakoko: pienet ja keskisuuret sarjat, 10-500 kpl (max. 1000 kpl)

Esimerkkejä osista: metalliosat, kuten holkit ja pultit, hydrauliikkapatterit, laipat ym.

Pystysorvi cnc VY650 koneistus mepratuote oy

Modernit CNC-sorvit

Meillä on käytössämme modernit ja monipuoliset pysty- ja vaakakaraiset CNC-sorvit. Lisäksi meiltä löytyy muutama manuaalisorvi, joilla voimme toteuttaa nopeasti yksittäiskappaleita.

Sorvien lisäksi konekantamme pitää sisällään myös CNC-työstökeskuksia, joilla voidaan sorvata, mutta toteuttaa myös muuta CNC koneistusta, kuten CNC jyrsintää. Meillä on yhteensä 13 CNC-työstökeskusta ja sorvia. Pitkälle automatisoidut koneet tuottavat mittatarkkoja osia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarjouksesta toimitukseen nopeasti ja joustavasti

  • Ota yhteyttä soittamalla 02 275 0111, sähköpostilla info@mepra-koneistus.fi tai yhteydenottolomakkeella
  • Toimita meille kuvat, sarjakoot ja muut tiedot
  • Hinnoittelu ja sopimuksen teko, mikäli kyseessä on yksittäinen projekti
  • Aikataulujen sopiminen, mikäli kyseessä on sopimusvalmistus
  • Mahdolliset pintakäsittelyt (maalaus, sinkitys ym.) kumppaniyrityksen kautta
  • Toimitusaika keskimäärin 3 –5 viikkoa kappaleiden vaativuudesta ja eräkoosta riippuen

Yksittäinen sarja tai sopimusvalmistus

Meiltä saat sopimusvalmistusta ja yksittäisiä sarjoja joustavasti ja aina parhaalla laadulla. Sopimusasiakkuus eroaa yksittäisestä tilauksesta siten, että tuotamme asiakkaalle sovittuja kappaleita ja sarjoja toistuvana palveluna. Varastoimme tarvittaessa sopimusasiakkaamme osia, jotta pystymme reagoimaan nopeisiin toimitusaikataulun muutoksiin tai tilauskannan yllätäviin nousuihin samantien.

Myös yksittäisten sarjojen CNC sorvaus onnistuu meiltä erittäin kustannustehokkaasti. Käymme asiakkaan kanssa läpi valmistettavat kappaleet ja muut tiedot ja sovimme toimitusajankohdan. Sarjat voivat olla pieniä tai keskisuuria, mutta tilanteen mukaan voimme toteuttaa myös yksittäisiä kappaleita.

Meidän kauttamme saat kätevästi myös kappaleiden jälkikäsittelyt. Kumppaniverkostomme voi esimerkiksi maalata, pinnoittaa tai sähkösinkitä osat.

Ota yhteyttä joustavaan ammattilaiseen

Mepratuote Oy tuottaa alihankintakoneistusta, kuten CNC sorvausta ja CNC-jyrsintää sopimusvalmistajana metalliteollisuudelle. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti keskisuuria ja suuria teollisuusyrityksiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tutustu myös  CNC koneistus | CNC jyrsintä