Luotettava kumppani

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu turkulainen perheyritys. Toimimme teollisuuden alihankintaketjussa pienten ja keskisuurten vaativien CNC koneistusosien valmistajana. Toimintamme luotettavuudesta ja laadusta kertoo, että olemme tehneet vuosikymmeniä yhteistyötä useiden kotimaisten vientiteollisuuden yritysten kanssa.

Joustavuus – toimitusvarmuus

Ketteränä yrityksenä toimimme dynaamisesti ja asiakaslähtöisesti. Toimitusvarmuutemme on korkea ja kiinnitämme erityistä huomiota toimitusten oikeaikaisuuteen. Pystymme mukauttamaan tuotantoamme nopeasti mikäli asiakkaan tarpeet jostain syystä muuttuvat.

Korkea laatu – nykyaikaiset työstökoneet

Koneistamme kappaleet moderneilla, mittatarkoilla CNC työstökeskuksilla ja sorveilla laadukkaasti ja ajallaan.

Pitkäaikainen yhteistyö työkalu- ja terätoimittajien kanssa varmistavat laadukkaat koneistuskappaleet kustannustehokkaasti. Tutustu konekantaamme täällä.

agsdix-fas fa-users-cog

Tekijät ja tilat

Palvelemme asiakkaitamme 25 hengen voimin. Tuotannossa meitä koneistusalan ammattilaista on 21 ja työnjohdossa, myynnissä ja hallinnossa 4 henkilöä.

Tuotantotilat ja varasto sijaitsevat kahdessa hallissa Kaviokujalla Turussa, hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Varastoimme tarvittaessa asiakkaan koneistettuja osia sopimuksen mukaan. Varastomme ja tuotantohallien kokonaispinta-ala on noin 2000 ㎡

Koneistukset

Konekantamme sopii pienten ja keskisuurten tuotantosarjojen valmistuksen. Käytössämme on useita CNC sorveja ja työstökeskuksia, kuten 5-akselinen Doosan DVF5000

Käytämme CNC koneidemme ohjaamiseen MasterCAM-, WinCam ja AutoCAD-ohjelmistoja, näin pystymme siirtämään vaativien kappaleiden työstökuvat nopeasti tuotantoon. Sopimusvalmistajana teemme myös yhteistyötä asiakkaidemme tuotesuunnittelun kanssa valmistusteknisesti kustannustehokkaiden osien suunnitelussa.

agsdix-fas fa-ruler-combined

Kappalekoot ja valmistuserät

Koneistamiemme teräsosien paino vaihtelee tavallisesti 0,1 – 100 kg välillä.

CNC koneistuskeskuksilla valmistettavien kappaleiden maksimi mitat 1450×750 mm, korkeus noin 550 mm. CNC sorveilla koneesta riippuen maksimi kappalekoot ovat Ø800 mm/ Z=750 mm ja Ø780 mm/ Z=1200 mm. NC sorvauksessa maksimi Ø 660 mm ja pituus 2000 mm.

Valmistuserien koot vaihtelevat yleisimmin 10 – 200 kpl välillä. Myös suuremmat sarjat ovat mahdollisia. Katso esimerkkejä koneistetuista osista tästä.