• konepaja turku

    Koneistuspalvelut

    Metalliteollisuuden alihankintakoneistukset ammattitaidolla vuodesta 1971

    Koneistettavat pienet ja keskisuuret sarjat kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa. Laatu, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Koneistamo

Konepajamme soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Koneistamme yleisimpien rakenne- ja nuorrutusterästen lisäksi ruostumattomia ja haponkestäviä materiaaleja sekä alumiini, messinki, pronssi, muovi ja Duplex materiaaleja.

Konekantamme koostuu nykyaikaisista CNC sorveista ja työstökeskuksista sekä pyöröhiomakoneista, tutustu konekantaamme tästä. Sarjavalmistuksen lisäksi valmistamme proto-osia sekä projektikohtaisia koneistusosia lyhyelläkin toimitusajalla.

Tarvittaessa varastoimme asiakkaan koneistettuja osia varastossamme. Toimitamme asiakkaillemme myös valmiita kokoonpanosettejä sekä osakokoonpanoja.

Koneistukset: CNC -koneistukset, CNC -sorvaukset, manuaalisorvaukset, lämpökäsittelyt, pyöröhionnat, pintakäsittelyt, settitoimitukset, varastointi

Käytämme suunnittelu ja CNC ohjelmoinnissa AutoCAD ja Wincam ohjelmistoja.

Yhteistyöverkostomme avulla toimittamme asiakkaillemme tuotteet myös valmiiksi hitsattuna sekä pinta- tai lämpökäsiteltynä. Käytössämme on useita pyöröhiomakoneita. Pyöröhiottavien osien maksimi halkaisija on Ø 280 mm ja maksimi pituus 1400 mm.

Koneistus Turku Mepratuote Oy

Yli 40 vuotta vaativien koneistettavien osien valmistaja kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa.

CNC -koneistukset ja sorvaukset - Manuaalisorvaukset - Pyöröhionnat - Pintakäsittelyt

  • Koneistettavat pienosat
  • Erikoisprojektit - koneistus
  • Lämpökäsittelyt ja pyöröhionnat
  • Koneistettavat piensarjat