Toiminta

Mepratuote Oy on perustettu vuonna  1971 Turussa. Toimipisteemme sijaitsevat Metsämäen teollisuusalueella hyvien liikenneyhteyksien varella.

Koneistustoiminta on jaettu kahteen eri tuotantohalliin, konepaja 1:seen jossa sijaitsee myös myyntikonttorimme sekä konepaja 2:seen, jonka yhteydessä ovat myös varastotilamme.

Koneistamomme soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Koneistamme yleisimpien rakenne- ja nuorrutusterästen lisäksi ruostumattomia ja haponkestäviä materiaaleja sekä alumiini, messinki, pronssi, muovi ja Duplex materiaaleja.

Konekantamme koostuu nykyaikaisista CNC sorveista ja työstökeskuksista sekä pyöröhiomakoneista, tutustu konekantaamme tästä. Sarjavalmistuksen lisäksi valmistamme projektikohtaisia koneistusosia lyhyelläkin toimitusajalla.

Tarvittaessa voimme varastoida asiakkaan koneistettuja osia varastossamme. Toimitamme asiakkaillemme myös valmiita kokoonpanosettejä sekä osakokoonpanoja.

Koneistukset: CNC -koneistukset, CNC -sorvaukset, manuaalisorvaukset, lämpökäsittelyt, pyöröhionnat, pintakäsittelyt, settitoimitukset, varastointi

Käytämme suunnittelu ja CNC ohjelmoinnissa AutoCAD, Mastecam ja Wincam ohjelmistoja.

Yhteistyöverkostomme avulla toimittamme asiakkaillemme tuotteet myös valmiiksi hitsattuna sekä pinta- tai lämpökäsiteltynä. Käytössämme on useita pyöröhiomakoneita. Pyöröhiottavien osien maksimi halkaisija on Ø 280 mm ja maksimi pituus 1400 mm.

Koneistus Turku Mepratuote Oy

Takaisin