+358 3275 0111 myynti@mepra-koneistus.fi
[:fi]

Mepratuote Oy MasterCam koulutus

Henkilökuntaamme koulutuksessa 9.12.2020

Ollemme uusineet konekantaamme aktiivisesti ja MasterCam on tullut mukaan vaativien koneistusosien työstöohjelmointiin.

Konepaja 2 tuotantohallissamme työstettävien kappaleiden CNC ohjelmoinnissa MasterCam on ollut arkipäivää jo muutaman vuoden ja nyt siirryimme Konepaja 1:ssä eli ns. vanhemmassa tuotantohallisamme WinCAmin lisäksi myös MasterCam ohjelmointiin.

Santeri Camtekiltä oli kouluttamassa henkilökuntaamme MasterCamin saloihin joulukuussa ja vuoden vaihteen jälkeen pystymme entistä laajemmin hyödyntämään valmistuksessa ja työstöratojen ohjelmoinnissa konepajamme uusimpia työstökokeskuksia, kuten 5 -akselista  Doosan DVF5000 CNC-työstökeskusta ja maaliskuussa käyttöönotettavaa Mazak CV5-500 työstökeskusta.

[:en]

Tuotannon MasterCam koulutuspäivät

Henkilökuntaamme koulutuksessa 9.12.2020

Uusimme konekantaamme jatkuvasti ja koulutamme henkilökuntaamme alan uusimpiin hienouksiin.

Konepaja 2 tuotantohallissamme työstettävien kappaleiden CNC ohjelmoinnissa MasterCam on ollut arkipäivää jo muutaman vuoden ja nyt siirrymme Konepaja 1:ssä eli ns. vanhemmassa tuotantohallisamme WinCAmin lisäksi myös MasterCam ohjelmointiin.

Näin pystymme jatkossa entistä paremmin hyödyntämään valmistuksessa ja työstöratojen ohjelmoinnissa Konepaja  1:n uusinta hankintaamme,5 -akselista  Doosan DVF5000 CNC-työstökeskusta.

[:]